Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 19 December 2005 Afspraken over besteding 36 miljoen locatiesubsidies

Het college heeft met Noord-Hollandse gemeenten afspraken gemaakt over de uitgangspunten voor het verdelen van 36 miljoen euro aan locatiesubsidies. Het aanjagen van de bouwproductie staat hierbij centraal.

Voor Alkmaar, Haarlem en Hilversum - de zogeheten centrumgemeenten - is een totaalbedrag van ruim 21 miljoen euro gereserveerd. Met dit geld kunnen gemeentelijke aanjaagteams onder andere aan de slag om ook op financieel minder aantrekkelijke locaties woningbouw te realiseren. De drie centrumgemeenten hebben tot 2010 gezamenlijk een woningbouwopgave van bijna elfduizend woningen.

Voor de overige gemeenten is ruim vijftien miljoen euro beschikbaar. Op basis van projectaanvragen kunnen gemeenten voor subsidie in aanmerking komen. De 36 miljoen euro is door het rijk beschikbaar gesteld. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl