Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 Februari 2006 Gemeente Den Helder stelt 10.000 euro beschikbaar voor het Beste Idee 2006

Wilt u iets veranderen in uw buurt? En heeft u daarvoor goede en uitvoerbare ideeŽn? Dan ligt hier uw kans om uw idee te realiseren! De gemeente Den Helder stelt dit jaar namelijk Ä 10.000 beschikbaar voor het uitvoeren van het beste bewonersidee voor de buurt. Het maakt niet uit of het idee gaat over het groen in uw buurt, over sociale aangelegenheden of wat dan ook. Het idee mag creatief zijn, lang gewenst, breedgedragen, sociaal, kindvriendelijk, nuttig, praktisch, wild of cool. Zolang het uw buurt maar ten goede komt!

Wij merken dat veel bewoners goede ideeŽn hebben voor hun buurt, maar dat ze niet weten wat ze ermee moeten doen of dat ze denken dat er toch geen geld voor is. Daar willen we nu verandering in brengen! We vinden het belangrijk dat u uw ideeŽn wel meldt. Natuurlijk is niet alles uitvoerbaar, maar voor goede ideeŽn doen we graag ons best.

Heeft u zo'n goed idee voor uw buurt? Neemt u dan contact op met uw wijkmanager. U krijgt van hem dan een formulier waarop u onder andere een omschrijving geeft van uw idee en een begroting van de kosten. Samen met dit formulier ontvangt u ook de voorwaarden waaraan een idee moet voldoen wil het in aanmerking komen voor dit initiatief. Zo moeten bijvoorbeeld minimaal twaalf buurtbewoners het plan ondersteunen, moet het idee praktisch uitvoerbaar zijn en mag het niet ten gunste van individuele bewoners komen. Het plan mag natuurlijk ook niet in strijd zijn met huidig beleid van de gemeente of andere instellingen. Indienen kan tot 1 juni 2006 bij de wijkmanager van uw wijk. Binnen de Linie en in Julianadorp is dat Cees Pieterse (06-22903990), in Nieuw Den Helder en in De Schooten is dat Martin van der Maas (06-22907290). Wilt u eerst meer informatie? Belt u dan gerust!

Voor het uitwerken van uw idee kunt u ondersteuning vragen bij het opbouwwerk. De opbouwwerkers van de WMD zijn bereikbaar via telefoonnummer 673322. Vraagt u even naar de opbouwwerker van uw wijk. Belangrijk bij de beoordeling door een onafhankelijke jury is dat buurtbewoners ook zelf op een bepaalde manier actief zijn bij de uitvoering van het idee. Zo werken we samen aan uw buurt! We streven ernaar dat al in 2006 wordt gestart met de uitvoering van het winnende idee. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl