Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 14 Februari 2006 Nieuwbouw in Den Burg Volmolen en West: hoe verder?

Na de informatiedag op 11 februari voor alle gegadigden, gaan we verder met beide projecten. Hoe, dat kunt u hieronder beknopt lezen.

Formulier

Gegadigden zijn op de informatiedag van 11 februari verzocht een formulier in te vullen waarop ze voorkeur aangeven. Na 25 februari vinden de selectiegesprekken weer plaats. Door de informatiedag ontstaat een schifting omdat niet iedereen financiŽle mogelijkheden heeft om een bepaalde woning te kopen.

Volgorde

Het gemeentelijke beleid schrijft voor dat eerst gesprekken met zogenoemde starters en doorstromers gevoerd worden. Indien iedereen uit die groep benaderd is en er nog kavels over zijn, gaan we gesprekken voeren met gegadigden die een koopwoning achter zullen laten. In de praktijk blijkt dat de vraagprijs voor de vrije sector woningen financieel niet altijd mogelijk is voor de starters of doorstromers.

Inschatting

Tijdens de informatiedag hebben de gegadigden zich kunnen laten informeren, zodat zij kunnen inschatten of ze in aanmerking komen voor de te bouwen woningen.

Verhinderd?

Voor degenen die niet in de gelegenheid waren naar de informatiedag te komen, zullen geen consequenties ondervinden voor de plaats in het gegadigdenbestand. Wel wordt iedereen verzocht het formulier dat ze thuis ontvangen hebben, ingevuld bij de gemeente in te leveren. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl