Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 April 2006 Stukken Wieringerrandmeer ter inzage

Op 28 maart 2006 hebben de colleges van Burgemeester en Wethouders van de gemeenten Wieringen en Wieringermeer het ontwerp-Intergemeentelijk Structuurplan Wieringerrandmeer vastgesteld.

Op 04 april 2006 hebben Gedeputeerde Staten van het Noord-Holland de ontwerp partiŽle herziening Wieringerrandmeer vastgesteld.

Gelijktijdig hebben de colleges het Integraal Milieu Effectrapport aanvaard.

Alle stukken liggen vanaf 18 april 2006 ter visie bij de gemeentehuizen van Wieringen en Wieringermeer, en op het provinciehuis. U kunt hierop reageren.

Wij verwijzen u naar de officiŽle publicatie. Een deel van de stukken kunt u tevens downloaden via www.wieringerrandmeer.nl:

(Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl