Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 22 Juni 2006 Inspraakavond Elshof - Zuid goed bezocht

De inspraakavond, dinsdag 20 juni in Veerburg, over de invulling van Elshof-Zuid is goed bezocht. Voor de ongeveer 80 aanwezigen, waaronder veel omwonenden van de toekomstige nieuwbouwwijk, was het een interessante avond met ruimte voor discussie.

De presentatie van het plan is binnenkort ook in te zien via de website www.annapaulowna.nl

MFA (Multifunctionele Accomodatie)

De gemeente Anna Paulowna is druk bezig met de ontwikkeling van een van een multifunctionele accommodatie in het nu nog voor landbouw bestemde gebied Elshof - Zuid.

De volgende partijen zullen in het nieuwe pand trekken:

Dit zijn de partijen die zich zeker in de MFA zullen huisvesten. De mogelijkheid staat nog open dat er enkele gebruikers bij komen. Op korte termijn echter niet.

Globale stedenbouwkundige visie

Om de juiste plaats voor de MFA te bepalen wordt er een zogenaamde globale stedenbouwkundige visie voor de hele Elshof Zuid ontwikkeld. De gemeente heeft een extern bureau ingehuurd voor de ontwikkeling van de visie. De nadruk van de stedenbouwkundige visie komt te liggen op globaal. Er wordt alleen een studie gemaakt over de verkeersstructuur en de groen - en woningbouwindeling. Op termijn zal de visie verder uitgewerkt en gerealiseerd worden. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl