Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 November 2006 Oplevering Brede School Breezand wordt kerstvakantie 2007

De beoogde opleverdatum van de Brede School, 1 augustus 2007, wordt niet gehaald. De gemeente hoopt nu dat het gebouw in de kerstvakantie 2007 in gebruik kan worden genomen.

De oorzaak van de vertraging ligt in het onderzoek naar de mogelijkheden om van de Brede School een zogenaamd Energie-0 gebouw te maken. Het bestuderen en uitwerking van een energievriendelijke oplossing hebben geleid tot aanpassingen aan het gebouw, waardoor ook de planning moest worden aangepast.

Alle betrokkenen zijn inmiddels door wethouder L. Franken geÔnformeerd over de vertraging en de oorzaken daarvan. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl