Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 November 2006 Schetsontwerp gemeentekantoor, bibliotheek en brede school gereed (Anna Paulowna)

Het voorlopig ontwerp ('technisch ontwerp') van het nieuw te bouwen multi-functionele accommodatie in Elshof-zuid is in het gemeentehuis ter inzage gelegd.

Na het raadsbesluit over de bouw van een brede school, een bibliotheek en een gemeentekantoor in Elshof-zuid is er veel werk verzet. Er is een programma van eisen opgesteld en architectenbureau FKG architecten aan de zaan bna in Zaandijk en technische adviseurs zijn aan de slag gegaan.

De architect heeft op 13 november een technisch voorlopig ontwerp gepresenteerd aan de betrokken ambtenaren van de gemeente en vertegenwoordigers van de andere participanten. Het gaat om een voorlopig ontwerp, omdat er nog geen besluit over het ontwerp is genomen.

Toch stellen wij u graag nu al in de gelegenheid de schetsen en de bijbehorende maquette te bekijken. Beiden geven een beeld van de richting die het ontwerp van het gebouw opgaat. De schetsen en de maquette van het technisch voorlopig ontwerp worden vanaf donderdag 23 november in de hal van het gemeentehuis ten toon gesteld. U kunt ze ook bekijken via de koppelingen onder dit bericht.

De architect is nu bezig zijn plan bij te schaven. Op maandag 11 december zal hij het voorlopige ontwerp presenteren aan de gemeenteraad. Als u op de hoogte wilt blijven van de voortgang van het ontwerp nodigen wij u uit om deze raadsvergadering bij te wonen. De raadsvergadering begint om 20.00 uur.

U kunt via www.annapaulowna.nl een aantal documenten downloaden die een indruk geven van het voorlopig ontwerp. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl