Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 November 2006 Presentatie aangepast structuurontwerp Kuurresort 28 november

Dinsdagavond 28 november presenteert BAM Vastgoed het structuurontwerp van het geplande 'Resort met kuurbad, congreshotel, sport- en gezondheidsfaciliteiten en woningen in de Kop van Noord-Holland'. De presentatie begint om 20.00 uur, in dorpshuis Ahoj aan Dorpsstraat 37 in Tuitjenhorn.

Er zijn drie ontwikkelings-scenario's voor het kuurresort in Dirkshorn. In het plan worden toerisme, faciliteiten voor het bedrijfsleven, wonen en gezondheid gecombineerd. De presentatie komt als gevolg van het door de gemeenteraad in februari 2006 vastgestelde structuurontwerp. Hierna hebben marktonderzoek en reacties vanuit het bedrijfsleven geleid tot aanpassing van het structuurontwerp. Het kuurresort met hotel, conferentieoord, kuurbad, sauna, beauty- en medische faciliteiten, sportvoorzieningen, recreatie- en permanente woningen is in het aangepast ontwerp verder uitgewerkt.

Tevens is nadere informatie beschikbaar van TNO Bouw & Ondergrond over de kwaliteit van het bronwater. Het aangepast structuurontwerp wordt op 29 november behandeld door de raadscommissie Ruimtelijke Zaken. Aan de gemeenteraad zal gevraagd worden om in te stemmen met de ontwikkelings-scenario's. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl