Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 December 2006 Informatieavond stand van zaken Julianadorp

Om belangstellenden te informeren over de plannen voor Julianadorp die voortkomen uit de concept structuurvisie, houdt de gemeente op maandag 18 december een informatieavond. De bijeenkomst vindt plaats in gebouw 't Tij op Noorderhaven. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

De volgende vragen komen tijdens de avond aan bod: hoe ziet de toekomst van Julianadorp eruit? In de concept structuurvisie staat dat de gemeente Julianadorp een eigen identiteit wil geven, onder meer met de aanduiding Julianadorp aan Zee. Wat betekent dit voor Julianadorp? Wat moet er allemaal gebeuren voordat het zover is? En…hoe wil de gemeente omgaan met het verkeer in en rond het dorp?

Ondertussen werkt de gemeente al hard aan het verbeteren van Julianadorp. Zo is onlangs het laatste stukje fietspad langs de Langevliet richting Callantsogervaart aangelegd. We maken plannen voor Julianadorp-Oost en treffen (procedurele) voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe winkelcentrum De Riepel. Aan de zuidkant van Julianadorp, op het terrein van Noorderhaven, verrijzen binnenkort het logeerhuis en de nieuwe paviljoens De Vletten. De nieuwbouw van de school en de multisporthal vordert gestaag en in de voorzieningenzone rond de Drooghe Bol is onlangs het wijksteunpunt geopend. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl