Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 Januari 2007 Dorpsavonden over Toekomstvisie Harenkarspel

In 2005 zijn er in de dorpen van Harenkarspel gespreksavonden gehouden met de bevolking over de toekomst van de gemeente. De inwoners konden tijdens die avonden aangeven welke ontwikkelingen zijn wenselijk vonden voor hun gemeente en dorp. Hieruit is begin 2006 de concept Toekomstvisie ontstaan.

Binnenkort willen gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders opnieuw in overleg met de bevolking over de Toekomstvisie. De inhoud van de concept-Toekomstvisie komt aan de orde, evenals de richtingen die het gemeentebestuur wil opgaan. Bijvoorbeeld als het gaat om woningbouw, wegen, (water) recreatie, winkels enzovoort. Over twee weken publiceert gemeente Harenkarspel extra pagina's in de Omring Express. Daarin staat informatie over de concept-Toekomstvisie en de eerste keuzerichtingen van de gemeenteraad. Bijvoorbeeld dat de raad geen groter bouwvolume wil dan 100 woningen per jaar, gedurende 20 jaar.

Ook staat op die pagina's welke inspraakmogelijkheden er zijn voor de bevolking, voordat in november 2007 het Structuurplan wordt vastgesteld. Om alvast te kunnen noteren in de agenda worden de data van de dorpsavonden reeds bekend gemaakt.

De dorpsavonden zijn op:

6 februari Tuitjenhorn (Ahoj),
12 februari Dirkshorn (Kastanjeboom),
14 februari Sint Maarten (Klimop),
22 februari Warmenhuizen (dorpshuis) en
8 maart Waarland (dorpshuis).

Allemaal aanvang 19.30 uur. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl