Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 Januari 2007 Wooncompagnie opent projectkantoor herstructurering Middenmeer

Met alle vragen over de herstructurering kunnen bewoners van Middenmeer en andere belangstellenden vanaf 1 december 2006 terecht bij het nieuwe projectkantoor van Wooncompagnie in Middenmeer, aan de Poststraat 16. Bewonersbegeleidster Caroline Sminia verschaft vanuit hier - na telefonische afspraak via het Telefonisch Informatie Punt van Wooncompagnie (0900 20 22 373, lokaal tarief) - alle informatie over de herstructurering.

Het projectkantoor aan de Poststraat wordt speciaal opgezet voor de herstructurering. Bezoekers kunnen er dus niet terecht voor 'normale' huurderszaken als bijvoorbeeld inschrijvingen. Wel kunnen zij er terecht voor informatie over de herstructurering. Vooralsnog zijn er nog geen vaste openingstijden bekend en kunnen bezoekers een afspraak maken met Caroline Sminia via het Telefonisch Informatie Punt van Wooncompagnie (0900 20 22 373, lokaal tarief). Wanneer de vaste openingstijden bekend zijn, wordt dat direct aan de bewoners van Middenmeer bekend gemaakt in de Midden in de Meer-krant, de speciale herstructureringskrant van Wooncompagnie.

Ook huisbezoeken

Het projectkantoor is gevestigd op de eerste verdieping van het gebouw aan de Poststraat, welke alleen bereikbaar is per trap. "Dat is lastig voor mensen die slecht ter been zijn", aldus bewonersbegeleidster Sminia. "Bij deze mensen kom ik thuis langs, na afspraak via het servicenummer natuurlijk."

Het nieuwe projectkantoor maakt deel uit van de grootschalige herstructurering van Middenmeer-West waarbij de oude woningen in het dorp worden gesloopt en/of grondig gerenoveerd en worden voorbereid op de toekomst. In september presenteerde Wooncompagnie de eerste voorstellen voor de toekomstige inrichting van het dorp. Hierop konden de bewoners reageren. Nadat de reacties zijn verwerkt zullen de definitieve herstructureringsplannen medio 2007 bekend zijn. Het herstructureringstraject zal ongeveer zeven jaar in beslag nemen. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl