Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 20 Februari 2007 Verslag dorpsbespreking Toekomstvisie Tuitjenhorn

Op 6 februari 2007 vond de eerste dorpsbespreking over de Toekomstvisie plaats in Tuitjenhorn. Op www.harenkarspel.nl is het verslag van deze avond te downloaden. Tevens zijn enkele beelden van de avond geplaatst.

Inwoners van Tuitjenhorn die een reactie willen geven naar aanleiding van de bespreking over de Toekomstvisie, kunnen dit doen via een directe mail aan gemeente Harenkarspel (zie website).

De volgende avonden zijn: op 22 februari in het dorpshuis van Warmenhuizen en op 8 maart in het dorpshuis van Waarland. Elk van deze informatieavonden begint om 19.30 uur. Op de gemeentelijke website www.harenkarspel.nl staat informatie over de concept-Toekomstvisie. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl