Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 23 Maart 2007 Gemeente Anna Paulowna snelste met vergunningen

Van de 44 gemeenten die op uitnodiging van MKB-Nederland en Van Till Adovcaten gedurende acht maanden hebben laten registreren hoeveel vergunningen op tijd worden verleend, blijkt Anna Paulowna de snelste. Deze Noord-Hollandse gemeente verleent in 95,3% van de gevallen de vergunningen op tijd.

De langzaamste gemeente wist in slechts 50,4% van de gevallen hun ondernemers op tijd aan een vergunning te helpen. De jury van de Operatie Stopwatch en MKB-Nederland zijn van mening dat het 'niet slecht gesteld' is met de doorlooptijden bij de deelnemende gemeenten. Opvallend is wel dat veel gemeenten moeite hebben om de beslissing op bezwaar op tijd te nemen. Groningen vormt hierop een positieve uitzondering, die op dit punt een eervolle vermelding van de jury heeft gekregen.

Sectorhoofd Erwin Baltus ontving woensdagmiddag uit handen van Tweedekamerlid Wolfsen de oorkonde die behoort bij deze eervolle onderscheiding. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl