Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 Juni 2007 Opnieuw wijkmanifestatie in Nieuw Den Helder - 9 juni

De traditie van een jaarlijkse Wijkmanifestatie Nieuw Den Helder krijgt ook dit jaar een vervolg. Het evenement vindt plaats op zaterdag 9 juni in en om de grote tent op het Scheldeplein (achter Albert Heijn aan de Marsdiepstraat). Alle wijkbewoners van Nieuw Den Helder zijn van harte welkom van 12.00 - 17.00 uur.

Centraal staat een gevarieerd muzikaal en cultureel programma. Er vinden allerlei activiteiten plaats, varierend van karikatuurtekenen tot schminken en domino. Voor de kinderen is er onder meer een zeskamp, een springkussen en een vrijmarkt. Ook kunt u terecht op een terras met hapjes en drankjes uit alle windstreken.

Aandacht voor vernieuwing

Traditioneel krijgt ook de vernieuwing van de wijk aandacht op de manifestatie. In de tent op het Scheldeplein staan maquettes van projecten opgesteld en zullen medewerkers van Zeestad CV/BV ingaan op vragen en suggesties. Daarnaast zijn allerlei organisaties uit de wijk met een stand aanwezig, waaronder Huiskamerprojecten, Bewonersplatform Nieuw Den Helder, HVBWS, Sportservice, Stichting Herstelling, Woningstichting Den Helder, de gemeente en Forum in het kader van het Adoptieproject Zuiderzeebuurt. De organisaties zullen u deze middag informeren over hun activiteiten in en voor uw wijk.

Meer weten?

Voor vragen over de Wijkmanifestatie kunt u contact opnemen met:

Margret Toersen, Projectassistent Nieuw Den Helder, tel. 0223 - 678722. U kunt ook langskomen in de Projectwinkel of kijken op www.zeestad.nl. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl