Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 Januari 2008 Huurders Wooncompagnie krijgen in 2008 gratis spaarlamp

Onder het motto 'Steek in 2008 eens een ander licht op' geeft Wooncompagnie aan al haar huurders een gratis spaarlamp weg. De woningcorporatie gelooft in een duurzame toekomst en wil via deze weg de huurders wijzen op het belang van energiebesparing.

Wooncompagnie hoopt dat zoveel mogelijk huurders vanaf 2 januari tot en met 23 januari 2008 de spaarlamp ophalen bij supermarkt Deen, om zo met elkaar te zorgen voor een goed, milieuvriendelijk begin van het nieuwe jaar.

Met een coupon die door Wooncompagnie is verzonden kunnen de huurders gratis een spaarlamp naar keuze ophalen bij iedere willekeurig filiaal van supermarktketen Deen. Op www.deen.nl kan het dichtstbijzijnde filiaal gevonden worden. Als alle huurders van Wooncompagnie - en dat gaat in Noord-Holland over 13.000 huishoudens - een spaarlamp in huis halen, besparen zij samen veel energie. Naast de coupon stuurt Wooncompagnie de huurders ook een speciale krant met tips om op energie te besparen.

De energiekrant is ook terug te vinden op de website van Wooncompagnie www.wooncompagnie.nl, onder het kopje 'huurdersinformatie' en dan onder de link 'energie'.

Wooncompagnie hoopt dat het weggeven van de spaarlamp de bewoners bewust maakt en dat zij er toe zullen overgaan de traditionele lampen te vervangen voor de energiezuinige variant. Een spaarlamp gebruikt vijf maal minder stroom en gaat tien maal langer mee dan een gloeilamp. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar scheelt de gebruiker ook nog eens in de portemonnee.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl