Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 Januari 2008 Grontmij brengt gemeente Anna Paulowna in beeld

In de week van van 28 januari tot en met 17 februari maakt Grontmij opnamen van het straatbeeld op diverse plaatsen in de gemeente Anna Paulowna. Naast de toestand van bestrating en openbaar groen worden zwerfafval, graffiti, verlichting, speeltoestellen vastgelegd. De Grontmij wil zo een goed beeld krijgen van de huidige situatie van de openbare ruimte.

In opdracht van de Gemeente

De gemeente Anna Paulowna heeft adviesbureau Grontmij opdracht gegeven een beeldkwaliteitplan voor de gemeente te ontwikkelen. Hierbij wordt de huidige toestand van de openbare ruimte met een landelijke standaard vergeleken. Vervolgens komt er een plan waarin staat welk landelijk onderhoudsniveau wordt nagestreefd.

Meer weten?

U kunt met vragen over dit onderwerp contact opnemen met de sectie Civiel & Handhaving van de gemeente Anna Paulowna: (0223) 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl