Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 Februari 2008 Informatiebijeenkomst Wieringerrandmeer op maandag 4 februari

In de komende weken neemt de gemeenteraad van Wieringen een definitief besluit over het Wieringerrandmeer en de inrichting van het gebied. In maart 2007 is weliswaar de Samenwerkingsovereenkomst voor dit project door alle partijen ondertekend, maar nu moet nog een oordeel uitgesproken worden over de wijze waarop de ontbindende voorwaarden van deze overeenkomst zijn ingevuld.

Ongetwijfeld heeft u de laatste ontwikkelingen met het randmeer via de media gevolgd. Als college van burgemeester en wethouders willen wij u graag vertellen wat de huidige stand van zaken is en waarover de gemeenteraad een besluit neemt.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 4 februari 2008 in het Vikingschip in Den Oever en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl