Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 Februari 2008 Informatieavond `t Zouteland 6 februari

Op woensdag 6 februari wordt door de gemeente Texel in theater restaurant Klif 12 vanaf 19:30 uur een avond georganiseerd waarin informatie wordt verstrekt over het verkavelingsplan en de verdere vervolgstappen om de woningbouw te realiseren.

Den Hoorn heeft onder de naam "Loodsproject" een dorpsontwikkelingsplan gelanceerd. Dit plan is mede tot stand gekomen door het Loodsteam, dorpscommissie Den Hoorn, de gemeente Texel en buro Parklaan en omvat een aantal projecten. Een andere invulling van 't Zouteland is een van die projecten. In 2007 zijn twee bijeenkomsten gehouden waar met gegadigden en omwonenden gesproken is over het stedenbouwkundig plan en de verkaveling.

In de afgelopen periode is het gegadigdenbestand door de gemeente geactualiseerd. Op de informatieavond wordt de volgorde bekend gemaakt van de gegadigden en kunnen gegadigden hun eerste belangstelling kenbaar maken. Op een nader te plannen datum vindt er een toewijzingsavond plaats. Hierover worden de gegadigden tijdens de bijeenkomst geinformeerd.

De gemeente nodigt alle belanghebbenden van 't Zouteland graag uit om op deze avond aanwezig te zijn.

Dorpscommissie, gegadigden en omwonenden hebben reeds een uitnodiging ontvangen per brief. Mocht u geinteresseerd zijn dan bent u van harte welkom! (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl