Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 19 Februari 2008 Enquete reconstructie Eksterstraat en Fazantenhof (Schagen)

De Eksterstraat en de Fazantenhof maakt deel uit van de wijk Waldervaart welke is gebouwd in de jaren '70 en de begin jaren '80.

Niet alleen de bestrating van de Eksterstraat en de Fazantenhof, maar de gehele buitenruimte kan een kwalitatieve impuls gebruiken. De gemeente wil hiervoor een ontwerp gaan opstellen.

Op de site van de gemeente Schagen - www.schagen.nl - vindt u onder de knop Enquetes een link naar het enqueteformulier. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl