Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 05 Maart 2008 Texel - Opgave Stakeholdersbijeenkomst (en) Ruimte voor Ontwikkeling

De gemeente Texel is eind 2006 gestart met een groot project genaamd: "Ruimte voor Ontwikkeling, samen zorgen voor de toekomst". Het doel van dit project is een actualisering en verfijning van de structuurvisie Texel 2020 (opgesteld in 2002). Daarnaast het opstellen van nieuw beleid voor de Wet Matschappelijke Ondersteuning (WMO) een nieuw bestemmingsplan Buitengebied, een beeldkwaliteitplan voor heel Texel en randvoorwaarden voor ontwikkelingsgerichte bestemmingsplannen voor de dorpen.

De gemeente Texel heeft verschillende organisaties al eerder benaderd voor ideeen via een enqueteformulier. Daar zijn veel leuke en constructieve reacties op binnengekomen.

In de volgende fase van het project, zou een brede discussie worden georganiseerd waarin met elkaar op zoek gegaan wordt naar een toekomstvisie voor Texel. Hierbij worden de verschillende belangen en visies afgewogen en krijgen een plek.

De gemeente organiseert de volgende bijeenkomsten:

Beide avonden starten om 19.30 uur en duren tot maximaal 22.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Ter voorbereiding voor beide avonden is de volgende informatie verstrekt: Beeld van Texel, analyse Beleid en Regelgeving en de concept WMO beleid. Mocht u deze informatie nog niet hebben ontvangen dan kunt u deze alsnog bij de receptie van het gemeentehuis afhalen.

Wilt u zich voor een of beide avond opgeven dan is dit mogelijk via www.texel.nl of U kunt zich telefonisch opgeven bij mevrouw S. van der Werf. Zij is bereikbaar onder telefoon(doorkies)nummer (0222) 362 283. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl