Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 Maart 2008 Discussienotitie Woonvisie Anna Paulowna ter inzage

De gemeente Anna Paulowna werkt aan een actuele visie op het wonen. In verband hiermee worden binnenkort bijeenkomsten gehouden waar de inwoners hun mening kunnen geven op wonen en leven in de Gemeente Anna Paulowna.

De basis voor de discussie is de 'Discussienota Woonvisie Anna Paulowna' . Deze notitie brengt de situatie in de gemeente Anna Paulowna in beeld.

Meer informatie over de bijeenkomsten in Breezand (di 18 maart), Anna Paulowna (do 20 maart) en Wieringerwaard (woe 26 maart) en de 'Discussienotitie Woonvisie Anna Paulowna' zelf kunt u vinden op www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl