Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 Maart 2008 Samen een speelplaats ontwerpen voor Merellaan Wieringerwaard - 10 april

Op 10 april organiseert de gemeente in samenwerking met Ontwikkelcombinatie Par.2 (de ontwikkelaar van wijk De Hoop) een workshop over Spelen. Deze workshop vindt plaats in het Wapen van Wieringerwaard van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Wensen en ideeen voor speelplek Merellaan

Doel van de avond is dat de deelnemers met elkaar en onder leiding van deskundigen in een creatief proces hun wensen en ideeen bespreken. Er is een professionele speelplekontwerper aanwezig aan wie de suggesties worden voorgelegd. Voor de jongeren (10-14 jaar) wordt een eigen creatieve werktafel ingericht. De Jongerenraad zal tijdens de avond vertellen over de resultaten van hun enquete onder jongeren over speelplekken in Wieringerwaard.

Vervolgavond op 24 april

De ontwerper vertaalt zoveel mogelijk wensen in een conceptplan, dat hij samen met wethouder Lia Franken presenteert op 24 april. Ook deze bijeenkomst is in het Wapen van Wieringerwaard. Op deze tweede avond wordt een klein werkgroepje samengesteld.

Deelnemers

Iedereen mag meedoen maar de workshop is vanzelfsprekend vooral bedoeld voor de huidige en toekomstige gebruikers (jongeren van 10 jaar en ouder), hun ouders en de direct omwonenden. Belangstellenden zijn van harte welkom, frisdrank en koffie staan klaar. In de CTR Polderbode van volgende week staat het programma van de workshop op 10 april. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl