Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 16 April 2008 Anna Paulowna, Wooncompagne en Rabo gaan samenwerken op woningbouwgebied

Op 15 april 2008 is de Samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Rabo Bouwfonds, Wooncompagnie en de gemeente Anna Paulowna. Rabo Bouwfonds en Wooncompagnie gaan gezamenlijk met de gemeente Anna Paulowna voor de komende jaren een duurzame samenwerking aan voor de ontwikkeling en realisatie van ruim 350 woningen in Anna Paulowna.

Dit zal onder meer plaatsvinden op de locaties van basisschool De Sluis, de gemeentewerf, brandweerkazerne en het gemeentekantoor, maar ook op de laatste grote uitleglocatie in Anna Paulowna, Elshof Zuid. Daarnaast wordt onderzoek verricht naar versterking van het kernwinkelgebied in Anna Paulowna.

Vooruitlopend op deze samenwerking hebben Rabo Bouwfonds en Wooncompagnie een onderzoek uitgevoerd naar de woningmarkt van Anna Paulowna en mogelijke ontwikkellocaties. Daarnaast is recent een onderzoek opgestart naar de detailhandelstructuur in Anna Paulowna en de mogelijke uitbreidingsmogelijkheden rond het gemeentekantoor.

Uit deze onderzoeken komt naar voren dat Anna Paulowna een sterke en aantrekkelijke kern is voor wat betreft wonen, ondernemen en recreeren. De doelstelling van de samenwerking is dan ook om dit in een transparant proces met gemeente en inwoners uit te breiden en waar nodig te versterken. Het creeren van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige woon- en leefomgeving voor inwoners van Anna Paulowna en omgeving wordt hierbij het uitgangspunt.

De eerste resultaten zullen nog dit voorjaar gepresenteerd worden in de gemeenteraad van Anna Paulowna. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl