Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 22 April 2008 Verbetering 2e Vroonstraat en Hoogstraat (Den Helder)

Het is de bedoeling dat de 2e Vroonstraat en Hoogstraat al op korte termijn mooier en veiliger worden. Denk aan het verbeteren van het parkeren en het planten van bomen. Op dinsdagavond 8 april vond een inspraakavond plaats voor de bewoners.

Op de goed bezochte en levendige avond in Buurthuis Centrum zijn de vier varianten die stedenbouwkundige Wies van Eijk van Zeestad had gemaakt, besproken. Belangrijk commentaar was dat de bewoners het deels autovrije en autoluwe karakter van de straten willen handhaven. Instemming was er met het streven om mooie straten te makenmet gebruik van goed materiaal en het toevoegen van bomen en groen als dat mogelijk is.

Nieuwe tekeningen

Afgesproken is dat Zeestad de opmerkingen verwerkt in nieuwe tekeningen. Tussentijds zal er overleg zijn met enkele vertegenwoordigers van de bewoners per straatdeel. Zodra de reacties zijn verwerkt in nieuwe tekeningen wordt weer een inspraakavond belegd. Waarschijnlijk vindt die bijeenkomst begin juni plaats. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl