Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 13 Mei 2008 Informatieavond tijdelijke locatie OBS Torenven aan Remmerdel - 14 mei

Bij deze nodigt gemeente Harenkarspel alle betrokkenen en belangstellenden uit voor een informatieavond op woensdagavond 14 mei over het bouwplan voor de tijdelijke vestiging van O.B.S. Torenven, Kinderdagverblijf, Buiten Schoolse Opvang en Consultatiebureau Evean aan de Remmerdel te Warmenhuizen. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de kantine van het gemeentehuis.

De aanvraag bouwvergunning heeft, in het kader van de vrijstellingsprocedure ten behoeve van zienswijzen, ter inzage gelegen vanaf 18 februari tot en met 31 maart 2008. Op 3 maart 2008 is er een informatieavond gehouden op het gemeentehuis. Naar aanleiding van de zienswijzen is er op 31 maart 2008 een hoorzitting gehouden, waar de zienswijzen mondeling toegelicht zijn. De burgemeester zal op de informatieavond een toelichting geven op het besluit van het college en de gemeenteraad betreffende de tijdelijk vestiging aan de Remmerdel en de eventuele verkeersmaatregelen in de woonwijk Debbemeer-noord.

Ook directie, Ouderraad en Verkeerscommissie van O.B.S. Torenven en de directie van Stichting Kinderopvang Harenkarspel zijn tijdens deze avond aanwezig. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw J. Been, tel. 396644, zij is wegens vakantie aanwezig op woensdag 7 mei en daarna weer vanaf 13 mei. Mevrouw Balledux is wegens vakantie afwezig tot 14 mei. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl