Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 22 Mei 2008 Informatiebijeenkomst herstructurering Slootdorp woensdag 28 mei

De gemeente Wieringermeer is bezig met de voorbereiding van de herstructurering Slootdorp.

Tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 28 mei a.s. wordt er toelichting gegeven op het conceptplan voor de reconstructiewerkzaamheden in de Pioniershoek, Langeweg, Kruisstraat, Schoolstraat, Dwarsstraat, Dr. H. Smeengestraat en gedeelte van de Ds. Finkensieperstraat.

De geplande werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de bestaande riolering en het aanbrengen van een gescheiden rioolstelsel, waarbij het vuilwater en het hemelwater gescheiden wordt afgevoerd. Door het aanbrengen van verkeersremmende maatregelen, zoals inritbanden, verkeersdrempels en verkeersplateaus, wordt het gebied vervolgens ingericht als 30 km/uur zone.

De herstructurering wordt in 4 fasen uitgevoerd. De eerste fase start in september 2008. Deze fase bestaat uit het inrichten van het nieuwbouwplan aan de Pioniershoek en het vervangen van het riool en inrichten als 30 km/uur zone in de Langeweg en Kruisstraat.

U bent van harte welkom bij de informatieavond op 28 mei a.s. vanaf 19.00 tot 21.00 uur in de Protestantse kerk, Langeweg 3 te Slootdorp. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl