Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 10 Juni 2008 Wijkmanifestatie Nieuw Den Helder op 14 juni

De Wijkmanifestatie Nieuw Den Helder vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 juni op het Marsdiepplein en de Marsdiepstraat. De Wijkmanifestatie wordt georganiseerd door Zeestad CV/BV en is bedoeld voor alle wijkbewoners: zowel jong als oud, organisaties, en ondernemers uit Nieuw Den Helder.

Op het Marsdiepplein kunnen de bewoners van Nieuw den Helder de 14e juni genieten van een cultureel podiumprogramma met muziek, zang, dans en theater. Verder zullen er diverse stands zijn met versnaperingen en informatievoorziening door diverse organisaties die actief zijn in Nieuw Den Helder.

Op de Marsdiepstraat is er dit jaar ook van alles te doen. In samenwerking met de ondernemers is een markt georganiseerd. Voor de kleintjes is er een vrijmarkt. Sportservice Den Helder is aanwezig met sport en spel en verder zijn er springkussens.

Aansluitend op de Wijkmanifestatie vindt vanaf 17.30 op het Marsdiepplein de filmpremiere plaats van ZOSOAP: een filmwedstrijd. Vijf teams van ieder twee mannen en twee vrouwen hebben hiervoor het afgelopen weekend in totaal vijf soaps opgenomen. Deze worden momenteel gemonteerd tot een ZOSOAP aflevering. Iedereen kan ter plekke stemmen op zijn of haar favoriete soapster en -team. Kom dus kijken, en neem je familie en vrienden mee en bepaal wie de winnaars van Den Helder moeten worden!

In verband met het evenement is op vrijdagmiddag 13 juni en zaterdag 14 juni geen autoverkeer mogelijk op de Marsdiepstraat tussen de rotonde Waddenzeestraat en de Scheldestraat. Verder wordt het Marsdiepplein afgesloten voor alle verkeer en is parkeren niet mogelijk. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl