Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 Juni 2008 DVD over Harenkarspel

Woensdagmorgen 11 juni om 9.00 uur nam burgemeester Enno Brommet een DVD in ontvangst over Harenkarspel. Tetteroo Productions uit Warmenhuizen overhandigde hem het eerste exemplaar van een promotie-DVD over de dorpen in gemeente Harenkarspel. De overhandiging vond plaats in de burgemeesterskamer in het gemeentehuis aan de Oostwal in Tuitjenhorn.

De film maakt deel uit van de serie ''Holland in Beeld''. In het voorjaar en de zomer van 2007 heeft het bedrijf uit Warmenhuizen bezienswaardigheden in de dorpen van Harenkarspel gefilmd. De gefilmde route begint bij de dorpskernen langs de Westfriese Omringdijk. De DVD bevat beelden van de dorpen zelf, tevens wordt op de film wat historische informatie gegeven. Ook bedrijven in Harenkarspel worden op de DVD gepresenteerd, de productie is mogelijk gemaakt door bijdragen van de plaatselijke ondernemers.

De DVD wordt rond 19 juni huis aan huis verspreid bij de inwoners van Harenkarspel. Gemeente Harenkarspel ontvangt tevens DVD's om te overhandigen aan nieuwe inwoners zolang de voorraad strekt. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl