Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 Juli 2008 Inloopavond bouwplan voor locatie Cremers op 2 juli

Op de plek van de vroegere garage Cremers in Wieringerwerf ontwikkelt NHP Macrobouw in samenwerking met Bouwcompagnie een woon- en winkelcomplex.

De planontwikkeling is opgesteld met de dorpsvisie Wieringermeer als uitgangspunt. Globaal zal de begane grond 1300 m2 winkelruimte omvatten. Boven de winkels zullen in drie bouwlagen in totaal 46 appartementen gebouwd worden. Het ontwerp is van Leeuwenkamp Architecten Alkmaar.

Op woensdag 2 juli 2008 organiseert NHP Macobouw voor omwoners en belangstellenden een inloopavond in cafe-restaurant De Maaier te Wieringerwerf tussen 19.30 en 20.30 uur. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl