Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 15 Juli 2008 Lege plekken Stadshart Den Helder aangepakt

Verschillende lege plekken verstoren al langere tijd het aanzien van het centrumgebied. Voor wethouder Hans Boskeljon aanleiding om de mouwen op te stropen. Afgelopen week assisteerde hij bij het plaatsen van een natuurlijke groene muur en van een vrolijk beschilderde schutting.

Zeestad CV / BV is druk doende het aanzien van de stadteverbeteren. Dit onder meer met het oog op de vele bezoekers die de stadwachten tijdens de vlootdagen en de Tall Ships Races.

Allereerst zijn vorige week, met assistentie van wethouder Boskeljon, hedrahagen geplaatst op de lege plekken aan de Westgracht / Molenstraat en de hoek 2e Vroonstraat / Spoorstraat. Verder is hetbraakliggende stuk grond aan de Prins Hendriklaan, tegenover de voormalige brandweerkazerne, verfraaid met een vrolijk beschilderde schutting. De schuttingpanelen zijn beschilderd door kinderen van groep 1 tot en met 8 van de Comeniusschool. Samen met de kinderen heeft wethouder Boskeljon de panelenafgelopen vrijdag geplaatst. Het schilderwerk van de kinderenzorgt voor een fraaie afscherming van de openplek aan de Prins Hendriklaan. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl