Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 13 Augustus 2008 De gemeenten in de Kop van Noord-Holland onderzoeken woonwensen

Ongeveer 15.000 huishoudens in de Kop van Noord-Holland krijgen dezer dagen een brief thuis met het verzoek om mee te werken aan een onderzoek naar hun woonwensen. De negen gemeenten in de Kop van Noord Holland (Texel, Den Helder, Anna Paulowna, Wieringen, Wieringermeer, Zijpe, Schagen, Niedorp en Harenkarspel) zijn samen de opdrachtgever voor dit onderzoek.

Het onderzoek moet de huidige en toekomstige behoeften in beeld brengen. Wat is de vraag naar woningen nu en in de toekomst, van ouderen, jongeren en gezinnen? Waar en hoe woont men graag en wat wil en kan men betalen? En natuurlijk wordt ook gevraagd wat inwoners belangrijk vinden als het gaat om de woonomgeving en voorzieningen. De uitkomsten worden benut om nieuwe plannen binnen uw gemeente zo goed mogelijk op de wensen af te stemmen.

Enquete via internet en telefoon

Adviesbureau Companen uit Arnhem voert het onderzoek uit. Inwoners kunnen vanaf 18 augustus meedoen via internet. In de weken vanaf 25 augustus worden mensen die nog niet hebben deelgenomen via internet nagebeld met het verzoek alsnog mee te doen via een telefonisch interview. Uiteraard vindt de verwerking van de gegevens anoniem plaats.

Hoe meer mensen meedoen, hoe beter

De samenwerkende gemeenten in de Kop van Noord-Holland vragen in de brief aan de inwoners om hun deelname. Hoe meer mensen mee doen, hoe beter het onderzoek de meningen van inwoners in de Kop weergeeft. Wie meedoet maakt kans op een cadeaucheque van 50 euro; in totaal worden er onder de deelnemers 20 cheques verloot. Deze worden beschikbaar gesteld door de gemeenten. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl