Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 Oktober 2008 Informatieavond over vernieuwing Marsdiepstraat (Den Helder) 9 oktober 2008

Vriendelijk, aangenaam en veilig. Dat zijn de kernbegrippen voor de nieuwe Marsdiepstraat. Op 9 oktober vindt over de plannen voor een nieuwe inrichting van de hoofdstraat van Nieuw Den Helder een informatieavond plaats met bewoners en ondernemers.

In de periode van januari tot mei 2007 zijn er vier bijeenkomsten met de klankbordgroep geweest over de herinrichting van de Marsdiepstraat. Tijdens de bijeenkomsten zijn meningen, wensen en ideeen verzameld voor een nieuwe inrichting van de Marsdiepstraat. Dit heeft geleid tot positieve discussies, onder de bezielende leiding van Maarten Overtoom, architect bij BBHD architecten. Het resultaat van dit overleg was een 'structuurplan', een soort spoorboekje, voor de herinrichting van de Marsdiepstraat. Vandaaruit heeft Zeestad een ‘voorlopig’ ontwerp gemaakt voor de nieuwe Marsdiepstraat.

Op 9 oktober wordt het voorlopig ontwerp aan bewoners en ondernemers gepresenteerd. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in buurthuis De Eendracht, Dintelstraat 20. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl