Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 09 Oktober 2008 Brede School `t Zand bij laatste vijf in race Scholenbouwprijs

De Brede School 't Zand is een van de vijf genomineerden voor de Scholenbouwprijs 2008. Op 9 september heeft de tentoonstelling plaatsgevonden waarin 22 genomineerde scholen zich met behulp van moodboards, maquettes, films en foto's hebben gepresenteerd. De jury heeft vijf scholen uit het basisonderwijs en vier scholen uit het voorgezet onderwijs genomineerd, waaronder dus de Brede School 't Zand. In oktober bezoekt de jury de genomineerde scholen. Zij bepaalt welke school tot Scholenbouwprijswinnaar van 2008 wordt uitgeroepen. Er is een eerste prijs voor het basisonderwijs en een voor het voortgezet onderwijs. Dit jaar is wordt er onder de 22 genomineerden tevens een publieksprijs uitgereikt.

De scholenbouwprijs is een tweejaarlijkse opdrachtgeverprijs, een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Het Ministerie wil hiermee opdrachtgevers stimuleren goede gebouwen te realiseren. Het thema voor 2008 is: 'Het duurzame schoolgebouw, kwaliteit in samenhang'. De school is ontworpen door de heer Maarten Overtoom, architect bij BBHD architecten.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 29 januari 2009, tijdens de vakbeurs voor onderwijsprofessionals NOT, in de Jaarbeurs Utrecht. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl