Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 09 December 2008 Informatieavond over Rioleringswerkzaamheden Oudesluis op 17 december 2008

Op 17 december 2008 verzorgt de gemeente Zijpe een informatieavond. Deze informatieavond is bedoeld om de bewoners van Oudesluis, te informeren over de in 2009 uit te voeren rioleringswerkzaamheden in het dorp.

De avond vindt plaats in Cafe Taveerne “d' Oude Sluijs”, Noorderweg 9 in Oudesluis. Wij starten om 19:30 uur.

De verschillende rioleringswerkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van de Wet verontreiniging oppervlakte water (WVO) en het Gemeentelijk rioleringsplan (GRP).

Na de rioleringswerkzaamheden worden de wegen opnieuw verhard met klinkers of asfalt. Het aanbrengen van de verharding wordt gecombineerd met een duurzaam veilige inrichting van de wegen. De verschillende werkzaamheden hebben betrekking op de Sportlaan, Jippesstraat en de Melchiorstraat. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl