Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 December 2008 Verslag Informatieavond `Hoger Bouwen in Schagen`

Op 3 december jongstleden vond onder voorzitterschap van wethouder Bouwes in het gemeentehuis een informatieavond plaats over de conceptnotitie 'Hoger bouwen in Schagen'. Elf belangstellenden wisselden van gedachten met wethouder Bouwes.

De notitie gaat in op de vraag waar eventueel hoger dan vier bouwlagen gebouwd zou kunnen worden, onder welke voorwaarden dit moet plaatsvinden en waar lager dan vier bouwlagen gebouwd moet worden. Met name het gebied tussen de Zuiderweg en het woongebied Hoep-Zuid kwam daarbij ter sprake. Enerzijds vanwege de actuele situatie bij Connexxion, anderzijds omdat de mogelijkheid om hoger te bouwen het zuidoosten van deze wijk te nadelig zou beinvloeden (verzoek om de gele strook waarlangs de Zuiderweg hoger gebouwd zou kunnen worden kleiner te maken). Het belang van een goede afstemming met de omgeving werd tevens als belangrijk element aangedragen. Het verslag van deze avond en de ingekomen schriftelijke reacties worden via het college en de raad voorgelegd.

De raad nam de conceptnotitie van 12 augustus 2008 over en gaf deze vrij voor overleg en inspraak. Deze notitie lag daarom ter inzage tussen 30 oktober en 10 december 2008. Iedereen had de gelegenheid om op de notitie te reageren. In dit verband heeft ook deze informatieavond plaatsgevonden. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl