Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 11 Februari 2009 Monitor Bedrijventerreinen Noord-Holland 2008 gereed

Noord-Hollandse gemeenten hebben de jaarlijkse Monitor Bedrijventerreinen weer ingevuld. Deze monitor geeft de belangrijkste ontwikkelingen op de bedrijventerreinen in Noord-Holland weer.

Het doel van deze monitor is om provincie, gemeenten en het Rijk (door middel van de landelijke IBIS-inventarisatie) een actueel beeld te geven van de bedrijventerreinen in de provincie. Hiermee kunnen diverse overheidsorganisatie hun beleid maken.

Het resultaat is een goed overzicht van de provinciale ontwikkelingen op bedrijventerreinen:

Het eindrapport op provinciaal niveau en de database van de Monitor Bedrijventerreinen zijn beschikbaar via de website van de provincie Noord-Holland www.noord-holland.nl. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl