Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 Maart 2009 Plan drainage Uyterlandse wijk gereed (Callantsoog)

Het plan voor de aanleg van drainage in de omgeving van Sinckelsant en een deel van de Frankendaalstraat in de wijk Uyterland te Callantsoog is klaar.

Na de informatieavond van 11 september 2008 is naar aanleiding van vragen en opmerkingen nader onderzoek gedaan. Als gevolg daarvan is het plan op enkele punten aangepast. De betrokkenen zijn hierover inmiddels per brief geinformeerd. Het plan is met de dorpsraad besproken en op dinsdag 17 februari 2009 behandeld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zijpe.

Nu komt het plan aan de orde in de vergadering van de commissie Grondgebiedzaken van woensdag 18 maart 2009. Vervolgens zal het in de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 24 maart 2009 op de agenda staan. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl