Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 juni 2009 Informatieavond brede school Wieringerwaard 1 juli 2009

De Bouwcompagnie is in overleg met de gemeente en de verschillende gebruikers de laatste maanden druk bezig geweest met het opstellen van nieuwbouwplannen voor een brede school in Wieringerwaard. Het ligt in de planning om de bestaande basisschool De Tweewegen te verplaatsen naar een locatie aan de Populierenlaan. Naast de basisschool is het de bedoeling om in het gebouw een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en bibliotheek te huisvesten. Op woensdag 1 juli worden de plannen gepresenteerd.

Schetsplannen

De eerste schetsen van het gebouw zijn gereed en daarnaast is ook de verkeerssituatie onder de loep genomen. Voordat de plannen verder worden uitgewerkt en de ruimtelijke procedure wordt opgestart, willen wij de plannen aan belanghebbenden en geïnteresseerden presenteren.

Informatieavond

Op woensdag 1 juli 2009 om 20.00 uur worden de plannen van de brede school gepresenteerd. De presentatie is in Het wapen van Wieringerwaard aan Noord Zijperweg 36 in Wieringerwaard. Na de presentatie is er ruimte voor vragen en opmerkingen. Bij de presentatie zijn aanwezig wethouder F. van der Laan, enkele vertegenwoordigers van de gemeente, de Bouwcompagnie en vertegenwoordigers van de gebruikers van het gebouw.

Inspraak

De plannen liggen vervolgens vanaf donderdag 2 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. De stukken zijn vanaf die datum ook hier op de website te bekijken. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen.

Vragen?

Mocht u†nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer B. Limmen, medewerker sectie Vergunningen en beleid, bereikbaar via tel. (0223) 53 61 00. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl