Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 04 september 2009 Presentatie nieuw appartementencomplex Ceresplein op dinsdag 8 september 2009 (Anna Paulowna, Breezand)

De gemeente Anna Paulowna houdt samen met Tuin-Ontwikkeling en Ontwikkelingsmaatschappij Breezand (OMB) op dinsdag 8 september 2009 een informatieavond over het nieuw te bouwen appartementencomplex aan het Ceresplein. Deze avond presenteert de firma Tuin de plannen waarna officieel de verkoop van start gaat. Alle inwoners van Breezand en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur welkom in Hotel-café-restaurant Bloemenlust. De presentatie begint om 20.00 uur.

OMB geeft toelichting over het voorlopig ontwerp van het Ceresplein waarna gelegenheid zal zijn voor het stellen van vragen.

Als laatste presenteert OMB twee ontwerpen voor een kunstwerk. Het is vervolgens aan de inwoners van Breezand om een keuze te maken door middel van een enqueteformulier die op deze avond wordt uitgereikt. Het formulier verschijnt ook in de Polderbode zodat degenen die niet aanwezig kunnen zijn nog een keuze kunnen maken. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl