Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 01 maart 2010 Feestelijke opening woon- en servicecentrum Buitenveld in Julianadorp

Na een intensieve voorbereidingsperiode is het nieuwe Buitenveld nu helemaal klaar. Woningstichting Den Helder, Omring en Philadelphia zijn trots op het resultaat. Het nieuwe centrum werd op 17 februari 2010 feestelijk geopend.

Tijdens de opening was het een gezellige drukte in het Atrium van Buitenveld. Naast Gerrit Seegers (Woningstichting Den Helder), Kees Jan Tuin (aannemersbedrijf Tuin), Victor van Dijk (Omring) en Margreet Roukema (Philadelphia) sprak de heer Vonk, voorzitter van de recent opgerichte bewonersvereniging de aanwezigen toe. De openingshandeling werd verricht door drie clienten van Philadelphia. Zij onthulden twee bankjes, een gezamenlijk geschenk van Woningstichting, Omring en Philadelphia. Deze werden direct in gebruik genomen. Ook overhandigde Gerrit Seegers namens Woningstichting een cheque van 500 euro aan Philadelphia. Dit als steuntje in de rug voor de aankoop van een speciale fiets. Na afloop van de speeches konden de aanwezigen bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door restaurant Da Capo van Omring verpleeghuis Buitenveld.

Woon- en servicecentrum Buitenveld bestaat uit 80 zelfstandige huurappartementen. Voor 17 clienten van Philadelphia zijn op de vijfde etage,vier wooneenheden op basis van groepswonen en 13 individuele appartementen gerealiseerd, inclusief gemeenschappelijke huiskamers en een aparte dagbestedingsruimte op de begane grond. Het fraaie gebouw van Woningstichting Den Helder ligt aan de rand van het oude centrum van Julianadorp en biedt haar bewoners een prettige woonomgeving. De appartementen zijn ruim en geschikt voor verschillende doelgroepen. Bewoners van de 80 zelfstandige huurappartementen kunnen een beroep doen op Omring voor professionele zorg. Philadelphia verleent specialistische zorg aan 17 bewoners met een verstandelijke beperking. Ook omwonenden kunnen gebruik maken van deze zorg- en welzijnsvoorzieningen die Omring biedt. Daarnaast biedt Buitenveld huisvesting aan het consultatiebureau van het Centrum voor Jeugd en Gezin en Omring Thuiszorg. (Bron: Woningstichting Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl