Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 07 april 2010 Schagen: Bijeenkomst Wijkpanel Groeneweg op 14 april 2010

Wijkpanel Groeneweg (bestaande uit zo'n 15 bewoners), Gemeente Schagen, Politie en Woningbouwvereniging Wooncompagnie komen woensdag 14 april aanstaande om 19.30 uur bijeen in de Raadszaal van het Gemeentehuis.

Onder voorzitterschap van Wethouder Jan Bouwes wordt besproken welke verbeteringen in de wijk gewenst zijn. Natuurlijk is er ook ruimte om te melden wat juist goed gaat in de wijk! Bent u geïnteresseerd, dan bent u op de genoemde datum ook welkom bij dit overleg.

U kunt dit melden via telefoon 0224-210513, ook kunt u hier informatie krijgen en aandachtspunten melden.

De agenda zal worden gevormd rond vaste punten van overleg, te weten zaken die door bewoners worden ingebracht en activiteiten van gemeente, Wooncompagnie en politie in de wijk. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl