Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 mei 2010 Nieuwe speeltuin Groenhof in Breezand

De ontwerpers van de firma Boerplay hebben in maart drie varianten gepresenteerd voor de speelplek Keizerkroon in het hart van de nieuwe woonwijk Groenhof in Breezand. Onlangs is er een eindontwerp gekozen die past binnen het beschikbare budget.

De wensen van de directe bewoners zijn daarin zoveel mogelijk meegenomen. Het betreft een model waar in de toekomst nog ruimte is voor verdere ontwikkelingen met betrekking tot spelen. Onderaan deze pagina staat een link met de pesentatievan het gekozen eindontwerp. Het doel is dat de speeltuin voor de start van de schoolvakantie is ingericht zodat de kinderen tijdens de vakantie al gebruik kunnen maken van de speelobjecten.

Vanwege het groeiseizoen kan de beplanting pas in de herfst worden aangebracht.

Meer informatie over de "Presentatie speelplek Keizerskroon in Breezand" is te vinden op www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl