Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 03 september 2010 Openbaarmaking stukken Wieringerrandmeer

Naar aanleiding van twee verzoeken tot openbaarmaking volgens de Wet openbaarheid van bestuur, heeft het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland besloten een aantal stukken met betrekking tot het project Wieringerrandmeer te publiceren.

Het gaat hierbij om een passage uit een voortgangsbrief gebiedsontwikkelingen van het College aan de Commissie Ruimtelijke Ordening en Grondzaken van Provinciale Staten, om de beantwoording van vragen over het project Wieringerrandmeer, gesteld in diverse vergaderingen van de commissie ROG en om een aantal stukken dat aan Provinciale Staten is verzonden.

Het College is van mening dat de Wet openbaarheid van bestuur wat betreft deze stukken geen beperkingen oplegt voor het openbaar maken van de informatie.

De stukken die openbaar gemaakt worden zijn:

U kunt deze stukken vinden op de website van de provincie Noord-Holland www.noord-holland.nl

De correspondentie met burgers en belangenorganisaties is wel openbaar, maar wordt niet op deze website gepubliceerd. (Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl