Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 10 januari 2011 Inloopavond landelijk gebied Harenkarspel op 17 januari 2011

Op maandagavond 17 januari 2011 van 19.30-22.00 in het gemeentehuis van Harenkarspel. Tijdens de avond worden de inwoners in de gelegenheid gesteld te reageren op de uitgevoerde inventarisatie landelijk gebied.

Inloopavond inventarisatie landelijk gebied (bestemmingsplan Landelijk gebied Harenkarspel) en Tuitjenhorn, Kalverdijk en Kerkbuurt (bestemmingsplan Tuitjenhorn)

Bestemmingsplan Landelijk gebied Harenkarspel:

De gemeente houdt zich bezig met het opstellen van het voorontwerp bestemmingsplan Landelijk gebied Harenkarspel. De Nota van Uitgangspunten waarin de beleidsdoelen zijn vastgelegd, is op 28 september 2010 door de gemeenteraad vastgesteld. Ondertussen heeft de gemeente een inventarisatie in het landelijk gebied laten uitvoeren.

Bestemmingsplan Tuitjenhorn:

De nota van uitgangspunten voor het bestemmingsplan Tuitjenhorn wordt in december voorgelegd aan de gemeenteraad ter vaststelling. Ondertussen heeft de gemeente ook voor het gebied Tuitjenhorn, Kalverdijk en Kerkbuurt een inventarisatie laten uitvoeren.

Uitnodiging:

De gemeente geeft bewoners, gebruikers en belangstellenden de gelegenheid om beide inventarisaties te beoordelen en zo nodig opmerkingen daarover te geven. De inventarisaties zijn daarom van 12 januari 2011 tot en met 2 februari 2011 digitaal te raadplegen via www.harenkarspel.nl.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om op een inloopavond op 17 januari 2011 de inventarisatie te beoordelen. Gedurende de gehele avond kunt u uw opmerkingen kenbaar maken. Indien u niet in de gelegenheid bent om op deze inloopavond te komen, kunt u uw opmerkingen ook per e-mail (o.v.v. het juist bestemmingsplan) aan de gemeente verzenden:

Datum en tijdstip: 17 januari 2011, 19.30-22.00 uur.
Locatie: gemeentehuis, Oostwal 2 in Tuitjenhorn (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl