Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 21 januari 2011 Opening gezondheidscentrum Molenstraat in Den Helder

Op 14 januari 2011 opende het nieuwe gezondheidscentrum aan de Molenstraat in Den Helder officieel haar deuren. Dit tweede project van Woningstichting Den Helder in het stadshart bestaat uit een centrum met huisartsen en fysiotherapeuten en 10 riante eengezinswoningen.

Gezondheidscentrum

Vijf huisartsen en negen fysiotherapeuten vormen samen het Gezondheidscentrum op de begane grond. Patienten en belangstellenden konden 15 januari een kijkje nemen in de praktijk.

Op de begane grond bevindt zich een gezondheidscentrum met daarin de Huisartsenpraktijk Molenstraat en Stadshart Centrum voor Fysiotherapie. De ingang van het centrum is aan de Molenstraat. De huisartsenpraktijk bestaat uit vijf huisartsen en de fysiotherapeutenpraktijk uit negen leden. Op 15 januari konden de patienten en belangstellenden een kijkje nemen in de praktijk.

10 ruime huurwoningen

Uniek is de gemeenschappelijke binnenplaats op de eerste verdieping. Vier woningen kijken uit op de Westgracht en zes woningen op de Molenstraat. Geinteresseerden dienen bij Woningstichting als woningzoekende ingeschreven te staan om in aanmerking te komen voor deze woningen.

Voortgang aanpak stadshartHet gezondheidscentrum is na Boedelstaete in de Molestraat het tweede project van Woningstichting in de omvangrijke vernieuwing van het stadshart van Den Helder. Voor het derde project, de 33 luxe koopwoningen van het plan De Werviaan, werd eind 2010 de eerste paal geslagen.

Meer informatie over dit project staat op www.dewerviaan.nl. (Bron: Woningstichting Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl