Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 16 februari 2011 Thema-avond Petten-Noord op maandag 28 februari 2011

Op maandag 28 februari 2011 organiseert de gemeente Zijpe een thema-avond over Petten-Noord. U bent van harte welkom om 19:30 uur in De Watersnip, Pettemerweg 4 te Petten.

Momenteel spelen er in Petten veel zaken in en rond het dorp. Zo wordt er gewerkt aan het opstellen van een masterplan voor Petten, is de Petten een pilot-dorp in het project Identiteitkustplaatsen van de provincie en er is de discussie omtrent de kustverdediging. Daarnaast heeft een aantal marktpartijen concrete verzoeken ingediend voor het realiseren van projecten op het gebied van woningbouw en recreatie en toerisme in Petten. Al deze zaken zijn van belang voor de inwoners van Petten.

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om hiervan kennis te nemen. De avond is vooral gericht op het gebied ten noorden van de Spreeuwendijk. Het programma is als volgt:

Graag tot ziens op maandag 28 februari a.s. om 19:30 uur in de Watersnip te Petten. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl