Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 28 februari 2011 Bijeenkomst met dorpsraad Dirkshorn op 28 februari 2011

Op 28 februari 2011 in het Dorpshuis de Kastanjeboom, aanvang 19.30 uur.

De dorpsraad en de werkgroepen Leefbaarheidsplan Dirkshorn brengen de inwoners op de hoogte van de onderwerpen die in de afgelopen maand aan de orde zijn geweest.

Inmiddels zijn 4 werkgroepen bezig met de volgende onderwerpen: de voorzieningen m.b.t. de sportverenigingen, de voorzieningen algemeen, de woon- en leefbaarheidsituatie en de infrastructuur. Deze 4 werkgroepen zijn op dit moment hard aan het werk om alles wat er leeft in het dorp verder uit te werken waarbij de houtskoolschets als leidraad genomen wordt. De rol van de Dorpsraad is om het proces, samen met de Gemeente, te begeleiden en de planning van het proces in de gaten te houden.

Een eerste aanzet van het Leefbaarheidsplan moet half april gereed zijn. Meer informatie volgt tijdens de avond. U bent dan ook van harte welkom op 28 februari in het Dorpshuis de Kastanjeboom, aanvang 19.30 uur.

U kunt de dorpsraad ook mailen:

Zie voor meer informatie de rubriek dorpsraden op www.harenkarspel.nl, dorpsraad Dirkshorn. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl