Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 24 maart 2011 Schagen start proef hondenbeleid Waldervaart

Vanaf 31 maart 2011 testen we in de Waldervaart het mogelijk toekomstige hondenbeleid. De proef start 31 maart en duurt tot 1 juli 2011. De gemeente Schagen heeft vier gebieden in Waldervaart aangewezen waar honden los mogen lopen:

Deze losloopgebieden zijn aangeduid met bordjes.

Tijdens de proef blijft de opruimplicht gelden. De gemeente plaatst voor de proef ook tien speciale hondenpoepafvalbakken. Twee afvalbakken worden geplaatst bij de in - en uitgang van een losloopgebied, behalve bij het plantsoen noordzijde Spreeuwenlaan. Daar plaatst de gemeente één afvalbak. Daarnaast komen drie afvalbakken op plaatsen waar veel hondenpoep ligt.

Voor de start van de proef ontvangen hondeneigenaren in Waldervaart een brief met informatie over deze proef en ontvangen daarbij eenmalig een aantal hondenpoepzakjes. Om een goed beeld te krijgen van deze proef controleren medewerkers van de gemeente Schagen regelmatig in de wijk.

Ook kunt u suggesties bij ons melden. Dit kan door een meldingsformulier in te vullen op www.schagen.nl. Na de proef beslissen we of het beleid in de gehele gemeente ingevoerd kan worden. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl