Onroerend Goed en Wonen: 15 april 2011 De Groot Vroomshoop gaat tijdelijke huisvesting gemeente Hollands Kroon in Anna Paulowna bouwen

Op 23 maart 2011 stemden de vier gemeenteraden van Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer in met tijdelijke centrale huisvesting in Anna Paulowna. Daartoe moet het huidige gemeentehuis van Anna Paulowna uitgebreid worden met tijdelijke kantoorunits. Er is een aanbestedingsprocedure gevolgd om de juiste aannemer hiervoor te selecteren. Van de vijf ontvangen inschrijvingen is uiteindelijk die van De Groot Vroomshoop als winnende inschrijving uit de bus gekomen.

Hoe is geselecteerd?

Op basis van een voorselectie zijn vijf partijen gevraagd zich in te schrijven op het werk. Deze vijf inschrijvers hebben een plan ingediend en een presentatie verzorgd aan de beoordelingscommissie. De ingediende plannen zijn beoordeeld op de economisch meest voordelige inschrijving. De Groot Vroomshoop kwam daarbij als beste partij naar voren. Op basis daarvan is het voornemen tot gunnen van de opdracht aan deze partij bekend gemaakt. De bieding blijft binnen de eerder vastgestelde financiële kaders.

De andere vier inschrijvers zijn inmiddels geïnformeerd dat hun inschrijving is afgewezen. De feitelijke gunning aan De Groot Vroomshoop kan plaatsvinden na verstrijken van de bezwaartermijn van vijftien kalenderdagen en indien partijen geen bezwaren uiten. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl