Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 15 april 2011 Modelwoningen OranjeRood aan de Hofstraat te Schagen te bezichtigen op zaterdag 16 april 2011

Op zaterdag 16 april 2011 vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur zijn twee modelwoningen van OranjeRood aan de Hofstraat te Schagen te bezichtigen.

Inwoners van Schagen en omgeving hebben de laatste anderhalf jaar van de buitenzijde het project OranjeRood aan de Schager Hofstraat gestaag zien vorderen. Maar nu krijgen geïnteresseerden de kans om de appartementen van dit bijzondere project eens aan de bínnenzijde te bewonderen! Voor wie interesse heeft in OranjeRood en nieuwsgierig is hoe de appartementen er van binnen uitzien, houdt Bouwcompagnie Project bv op zaterdag 16 april 2011 (van 10.00 tot 13.00 uur) een open dag.

Het moet vrijwel iedereen inmiddels zijn opgevallen. Aan de Hofstraat in Schagen, op een prominente plek nabij het centrum, pronkt een nieuwe brandweerkazerne met daarboven appartementen. Het gebouw, dat nog niet helemaal klaar is maar de oplevering nadert, heeft de uitstraling van een imposante burcht en telt vijf verdiepingen. De eerste twee verdiepingen zijn bestemd voor de gemeentelijke brandweer en op de overige drie zijn in totaal 25 appartementen te vinden.

Rondkijken en sfeer proeven

Op zaterdag 16 april kunnen de verschillende woningtypes worden bekeken. Er zijn twee modelwoningen ingericht, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van de indeling. Geïnteresseerden kunnen rustig rondkijken, sfeer proeven en vragen stellen aan onder anderen de makelaar en de aannemer.

De appartementen zijn, via de centrale entree, per lift en trap bereikbaar en beschikken over een individuele berging en eigen parkeerplaats. Er zijn vier verschillende woningtypes. De appartementen bieden een zee van ruimte en licht. Bovendien kan via openslaande balkondeuren ‘buiten naar binnen worden gehaald’, wat voor een bijzondere woonbeleving zorgt. Op dit moment zijn er nog tien woningen te koop. Het gaat om royale driekamerappartementen, vanaf 97 vierkante meter woonoppervlakte.

Duurzame verwarming

OranjeRood is een markant én duurzaam project. Alle appartementen beschikken over vloerverwarming en worden verwarmd via zogeheten warmte-koude opslag: een duurzame techniek waarmee energie uit de bodem wordt gewonnen. Bijkomend voordeel van dit systeem is dat de woning in de warme zomermaanden ook kan worden verkoeld. OranjeRood is een initiatief van de gemeente Schagen en Bouwcompagnie Project bv, de ontwikkelafdeling van Wooncompagnie. Het project is gerealiseerd door VBK Noord West uit Schagen; Leeuwenkamp Architecten uit Alkmaar is verantwoordelijk voor het expressieve ontwerp.

Naar verwachting worden de appartementen in mei 2011 opgeleverd. Voor meer informatie, een overzicht van de beschikbare appartementen en prijzen, kunnen geïnteresseerden terecht op de site www.oranje-rood.nl of contact opnemen met VLIEG Makelaars OG, 0224-29 64 41 (Bron: Wooncompagnie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl